O-boka 2012

O-Boka 2012 er endelig i salg!I år er boka større enn noen gang før, og i år er det ekstra mye fra Vestlandet.

Fra Rogaland er det blant annet en helside om Ganddal og lagets utrolige Jukola-utvikling. Stavanger OSs kart fra KM mellomdistanse på Vassøy er et av kartene som er med.
Kjøper du boka gjennom kretsen, går det også 90 kroner til den flotte ungdommen på kretslaget!

– Årets utgave er den beste noensinne fordi den er den mest omfattende når det gjelder antall sider og mer bilder enn noensinne. Du får vite alt om det positive som skjer i norsk orientering, sier Vidar Benjaminsen som er en av forfatterne av boka.

Resten er som tidligere år med dekning av alle store arrangementene for så vel ungdom og veteraner som de eldste, men det er mer klubbfokus og mange solskinnshistorier fra det ganske land.

Alle kretser har minst en side. Det er lister over alle kretsmestre og en oversikt over alle aktive i alle klubber og hvor mye medlemstallet har endret seg. Og som vanlig er det bilde av de som var med på O-Landsleiren og nesten alle som deltok i lagkonkurransen under o-festivalen.

– Les O-boka og bli enda mer inspirert i det daglige klubbarbeidet, sier Vidar.

Bakerst i tiende utgaven av O-boka er det 20 sider resultathistorikk med de fremste norske resultater gjennom alle tider.

Årets bok koster kr 430,-. Også de tidligere utgavene er mulig å få kjøpt, og samtlige ti utgaver får du kjøpt for kr 1390,-

Boka selges av Morten Sundli. Ring/sms meg på 95471949 eller send mail på morten.sundli@lyse.net for bestilling av boka. Han tar med bøker dit!

 

Legg igjen en kommentar