PRE-O og MTB-O 12-13 oktober

Her er PM for Pre-O og MTB-O:

PM Presisjonsorientering lørdag 12: PM Pre-O

PM Sykkelorientering søndag 13: PM131013_MTBO

Dere har sikkert allerede satt av helgen 12-13 oktober til Presisjonsorientering og Sykkelorientering, enten som deltaker eller som arrangør.

Dersom du ikke allerede har gjort dette er det ikke for seint enda.

Lørdag 12 oktober blir det Pre-O i Ølbergskogen -Innbydelse og påmelding på eventor: http://eventor.orientering.no/Events/Show/2366

Søndag 13 oktober blir det både Pre-O og MTB-O på Kvernevik – Innbydelse og påmelding i eventor:

Pre-O: http://eventor.orientering.no/Events/Show/2370  og

MTB-O: http://eventor.orientering.no/Events/Show/2585.

I presisjonsorientering skal du ut fra flere poster i terrenget vurdere ut fra kart og postbeskrivelse hvilken av postene som er korrekt plassert. Deltakerene har kun lov å betrakte postene fra stiene som løypa går langs, det er altså ikke tillatt å gå ut i terrenget. I presisjonsorientering er det få klasser. Det er Elite, A-klasse og B/Ny klasse, og både gutter og jenter deltar i samme klasse. Her er det heller ikke tiddtaking ut over en maksimaltid.

Last ned innbydelsen til Pre-O her: Innbydelse Pre-O og

Innbydelse til MTB-O: Innbydelse sykkelorientierng

I sykkelorientering er veivalg det utslagsgivende. Det er kun tillat å sykle på veger og stier som er merket på kartet. Sykkelen skal være med hele tiden, og brikken skal være festet på sykkelen. Kartstandarden for sykkelorientering er litt mer fleksibel enn i Fot-O slik at kartene kan ha uvant målestokk med færre detaljer, or å øke lesbarheten av kartet.

Deltakere som ikke er medlem i klubber tilknyttet NOF kan delta i de åpne klassene. Påmelding kan for disse også gjøres via e-post til stavanger@o-klubb.no

Vi håper så stor oppslutning om disse arrangementene.

Løypelegger vurderer postplassering på Kvernevik

For å se flere bilder fra terrengene klikk på «Les mer» under

Legg igjen en kommentar