begynne
eventor
eventor

Grasrotandelen

Husk å registrere Stavanger Orienteringsklubb som mottaker av din andel når du tipper. Skriv ut strekkoden og ta med neste gang du skal levere lotto eller tippekupongen. Strekkoden laster du ned her: Grasrotandelen

O-kalender

Loading...

Abonner på o-klubb.no via epost

Oppgi din epost-adresse for å motta varsler om nye innlegg via epost. Dette går via wordpress.org så du får bekreftelses e-post på engelsk du må bekrefte.


tTiMe

Første trening etter ferien 17 august – med kvelds etterpå!

Fellestreningene starter opp igjen førstkommende torsdag fra kl 17:30 med oppmøte ved halvtaket ved Havhesten barnehage bak Oljedirektoratet.
Treningene skal passe for alle, enten dere er unge eller eldre, nye eller erfarne, ambisiøse eller bare liker å være ute. De som trenger en-til-en oppfriskning av kunnskapene, kan få det.
Første treningen varer ca 1 time, til 18:30 hvor det blir felles kvelds!

 I etterkant av treningen er alle, både utøvere og aktive og passive foreldre, velkommen på en sosial samling. Det serveres kveldsmat, det blir informasjon om treningene og løp framover samt felleskjøring til løp. Det er mulighet til å få svar på spørsmål og det er en anledning til å bli bedre kjent. Kveldsen blir innendørs i iPark.