begynne
eventor
eventor

Grasrotandelen

Husk å registrere Stavanger Orienteringsklubb som mottaker av din andel når du tipper. Skriv ut strekkoden og ta med neste gang du skal levere lotto eller tippekupongen. Strekkoden laster du ned her: Grasrotandelen

O-kalender

Loading...

Abonner på o-klubb.no via epost

Oppgi din epost-adresse for å motta varsler om nye innlegg via epost. Dette går via wordpress.org så du får bekreftelses e-post på engelsk du må bekrefte.


tTiMe

Flytting av hjemmesiden

ServerVi driver nå å flytte hjemmesiden til et Webhotell så det ikke lenger ligger på en privat server. Det meste av innholdet på hjemmesiden er allerede flyttet over nå på webhotellet, men foreløpig det er fremdeles en del av innholdet som ikke fungerer helt som det skal enda. Oppdager dere noe feil, vær litt tålmodig og prøv igjen. Dersom det ikke er opp i løpet av ca 1 uke er feilmeldinger velkomne.

Det vil også ta litt tid før alle underdomener (som roots, RouteGadget, NM hjemmesiden mm.) er flyttet over.

Sidene støtter nå også «https» så dere vil ikke lenger på feilmelding på at det er usignert sertifikat.

Epost flyttes også så kan være at noen eposter ikke kommer gjennom, får du feilmedling prøv på nytt.