Velkommen 2018

2018 blir et spennende O-år. Det vil være mange spennende arrangement å delta på både lokalt, ellers i Norge eller i utlandet. Siste helgen i mai arrangerer klubben sammen  med Sandnes IL, NM-sprint hvor mange vil være involvert til små og store oppgaver. Det blir også i 2018 søndagsturer, torsdagstreninger, Vinterkarusell, Sørmarkstafett, SO-Cup, Vinterkarusell, Nærløpskarusell, Kretsløp, Hørskarusell, nattløp, som eksempler på lokale arrangementene. Av de større arrangementene nevner vi Fjord-O i Haugesund, og vi håper også mange får med seg Sørlandsgaloppen ved Arendal. I dagene før Sørlandsgaloppen vil det også være Roots leir på Sørlandet i nytt og spennende terreng, hvor det også er god tid til bading og andre sosiale aktiviteter. Siden hovedløpet vil være i Kristiansand vil leiren være en god introduksjon til terrenget som vil være aktuelt der.

Også i 2018 satser vi på å ha SO-treningsleir, tid og sted er ikke klart enda, men satser uansett på badevær og gode terreng.

Første lokale arrangement i 2018 er vinterkarusell i Kalbergskogen den 6. januar, men før dette, torsdag 4. januar kl 18.00 starter torsdagstreningene opp igjen fra Tjensvoll skole.

Og det blir også i 2018 Reke(tre)fest etter årsmøtet på Solborg torsdag 8 februar!

Så 2018 – Kom igjen !!!  🙂