Turorientering 2018

Klubbens turorienteringsopplegg for 2018 er nå satt ut i terrenget og er tilgjengelig i butikker og på nett.

Som i fjor har vi 9 turer. 5 ordinære postplukk, og 4 Grønne turer med lav vanskelighetsgrad som er gratis tilgjengelige for alle. De grønne turene ligger sentralt i Stavanger med turer på Byhaugen, Godalen, Hinna og Tjensvoll. Det er mulig å ta alle de grønne turene både med barnevogn og rullestol.

De ordinære turene er i Sørmarka, på Gausel, Madlatuå, Tananger og Lauvås.

Aktive medlemmer i Stavanger OK får 100kr i rabatt på tur-o pakken, enten på nett eller ferdig printet. Medlemmer kan sende e-post til turo@o-klubb.no for rabattkode eller bestilling av konvolutt. (Tur-O medlemmer betaler fra i år samme kontingent som Støttemedlemmer og får dermed rabatten på medlemskontingenten)

Spre gjerne informasjon om turorienteringsopplegget. Heng gjerne opp informasjon på jobb, skole, i nærbutikken eller andre steder. Bruk gjerne oppslaget som er vist på siden her. Klikk på bildet for å laste ned PDF med plakaten.

 

 

Du finner opplegget på turorientering.no/stavangerorientering/ her kan du kjøpe enkeltturer, laste ned gratis grønne turer, kjøpe turpakke og du registrerer postklipp her. Det finnes også en egen «App» for mobil som du kan registrere klipp og ha kartene på. Søk i  AppStore eller GooglePlay etter Turorientering.