begynne
eventor
eventor

Grasrotandelen

Husk å registrere Stavanger Orienteringsklubb som mottaker av din andel når du tipper. Skriv ut strekkoden og ta med neste gang du skal levere lotto eller tippekupongen. Strekkoden laster du ned her: Grasrotandelen

O-kalender

Loading...

Abonner på o-klubb.no via epost

Oppgi din epost-adresse for å motta varsler om nye innlegg via epost. Dette går via wordpress.org så du får bekreftelses e-post på engelsk du må bekrefte.


tTiMe

Nighthawk 2018

Logo NghthawkI ly av Jukola-suksessen prøver vi å få til lag på årets Night Hawk. Night er et relativt nytt konsept, men det er ønsker om å gjøre dette til norges svar på Jukola. På night hawk løpes det først nattetapper og deretter løpes det jaktstart-stafett dagen etterpå. Dermed er det mulig for en løper å løpe to etapper (dag og natt).

Årets night hawk er på Konnerud utenfor Drammen den 11.-12. august. Siden det er såpass lokalt blir det opptil hver enkelt utøver å organisere reise og overnatting. Arrangøren tilbyr overnatting på skole, på selve eller i nærheten av samlingsplassen. Det er også inngått avtale med Choice Drammen, se innbydelse for hvordan man bestiller.

Mer info og film – klikk les mer.

Klasser

NightHawk Herrer: 8 etapper, 4 natt + 4 dag
NightHawk Damer: 6 etapper, 3 natt + 3 dag
NightHawk Jenter: 4 etapper, 2 natt + 2 dag (H12-16, C/B-nivå)
NightHawk Gutter: 4 etapper, 2 natt + 2 dag (D12-16, C/B-nivå)
NightHawk Veteran herrer: 6 etapper, 3 natt + 3 dag (H35+)
NightHawk Veteran damer: 4 etapper, 2 natt + 2 dag (D35+)
Night Hawk Open: 4 etapper, 2 natt +2 dag (fri alder fri mix, C/B-nivå

Sportslig utvalg tar ut lagene. I første omgang prøver vi å få til så mange rene Stavanger lag som muligt. Alle klassen bruker EMIT touchfree.

Påmelding

Påmeldingen gjøres på eventor under klubbaktiviter, her er det opprettet en egen aktivitet for night hawk. Vi melder på lag , leie av Emittag og skoleovernatting på selve hovedarrangementet. Påmeldingsfristen er satt til 05.08

Påmelding eventor