begynne
eventor
eventor

Grasrotandelen

Husk å registrere Stavanger Orienteringsklubb som mottaker av din andel når du tipper. Skriv ut strekkoden og ta med neste gang du skal levere lotto eller tippekupongen. Strekkoden laster du ned her: Grasrotandelen

O-kalender

Loading...

Abonner på o-klubb.no via epost

Oppgi din epost-adresse for å motta varsler om nye innlegg via epost. Dette går via wordpress.org så du får bekreftelses e-post på engelsk du må bekrefte.


tTiMe

Velkommen til høstens første Torsdagsløp 25. oktober 2018

Førstkommende torsdag den 25. oktober blir det første av vinterens torsdagsløp fra Tjensvoll skole. Det vil være tre løyper, så det er alternativer for alle. Det er mørkt så alle må ha med lykt, og siden løypene tildels går i trafikkerte gater må alle huske å ha på refleksvest. Start mellom 18-18:30. Gratis deltakelse for alle som vil være med!  Klikk på bildet her for å laste ned innbydelsen.

Påmelding på Eventor: http://eventor.orientering.no/Events/Show/10745

Stengt for kommentarer.