begynne
eventor
eventor

Grasrotandelen

Husk å registrere Stavanger Orienteringsklubb som mottaker av din andel når du tipper. Skriv ut strekkoden og ta med neste gang du skal levere lotto eller tippekupongen. Strekkoden laster du ned her: Grasrotandelen

O-kalender

Loading...

Abonner på o-klubb.no via epost

Oppgi din epost-adresse for å motta varsler om nye innlegg via epost. Dette går via wordpress.org så du får bekreftelses e-post på engelsk du må bekrefte.


tTiMe

Årests siste ROOTS samling kommende helg 9-11 november.

Siste ROOTS-samling for i år holdes på Sviland kommende helg. Det er fremdeles ikke sent å melde seg på (frist torsdag). Samlingen er åpen for alle unge mellom 12-19år og vil gi et bra o-teknisk opplegg, og ikke minst sosialt. Informasjon og påmelding i Eventor: http://eventor.orientering.no/Events/Show/10629.

Stengt for kommentarer.