Velkommen til Juleløpet i Sørmarka 2. juledag

Tradisjonen tro blir det også i år løp 2. juledag i Sørmarka. Start mellom kl. 12-13.00 og det er 5 løyper å velge i.  Fra Ekstra lang til Nybegynnerløype. Dette løpet er også det første løpet i Vinterkarusellen. Løpet er åpent for alle, medlemmer i en orienteringsklubb, bedriftsløpere, turorienteriere eller andre som har lyst å prøve seg i o-løypen.  Startkontingent er bare 30kr for alle. Aktive klubber får faktura, andre betaler kontant eller med Vipps på løpet.
Innbydelsen til løpet finner du her: Innbydelse

Påmelding i Eventor:  http://eventor.orientering.no/Events/Show/10949

Påmelding vil også være mulig direkte på løpet, men vi håper de fleste kan melde seg på i forkant da dette letter arbeidet for arrangøren, og reduserer risiko for feil. Alle kan opprette gratis bruker på eventor og melde seg på der, men påmedling via e-post stavanger@o-klubb.no er også mulig.

God jul til alle og velkommen i Sørmarka 2. juledag.

Stengt for kommentarer.