Vel blåst!

Første start på lørdagen

En lang o-helg for mange har dette vært med klubbens Sprintliga helg med hele 5 løp på to dager.

Vi har lagt ut endel bilder fra arrangemene, men vil gjerne ha flere (som legges ut fortløpende): Bilder lørdag, Bilder søndag

Lørdagen på Gausel fikk vi typisk Rogalandsvær med en god del regn, men de flotte lokalene vi fikk låne i Gausel bydelshus gjorde oppholdet behagelig for deltakere. Arrangørene hadde mer krevende forhold spesielt løypeleggere, løypevakter personell ved start og mål fikk en kald og fuktig opplevelse både under prolog og finale. Trekking av startider på lørdagens jaktstart var krevende så det ble ekstra ventetid for mange, men de aller fleste deltakerene tok dette med godt humør.

Resultater og løypene fra lørdagens løp finnes på Eventor/Livelox:
Kvalifisering: https://eventor.orientering.no/Events/Show/11087

Finale lørdag: https://eventor.orientering.no/Events/Show/11087

Natt til søndag hadde det snødd litt, og var glatt på veiene i Kvernevik. Heldigvis smeltet dette før første start, men noen snø kom ned under prologen. Søndagen var prøve-NM i utslagsprint med hele 3 løpskonkuranser, prolog, Utslagsprint med «runners choice» og finale til slutt.

Resultater og løyper fra søndagens løp finnes på Eventor/Livelox:
https://eventor.orientering.no/Events/Show/10510

Totalt ble helgens arrangement svært godt gjennomført og med gode tilbakemeldinger fra fornøyde deltakere på gode og krevende løyper, god arena og organsisering.

Vi vil til slutt takke alle som har vært med på gjennomføringen av helgens arrangement.