Torsdagsløp 30. januar fra Tjensvoll skole

Hele vintersesongen har vi torsdagsløp sist torsdagen i måneden. I januar, er det den 30. januar. Det blir denne gang 3 løyper, en kortløype på 2,1 km med nybegynner nivå, en mellomløype på 4,2 km og langløype på 6,2 km. Siden løypene stort sett går på veger og plener går det raskt unna for de som tar i. Langløypa stikker innom noen skogsområder så det er greit med en brukbar lykt. Løypene kan også tas med sykkel for dem som synes at det blir for hardt underlag. 

Oppmøte på Tjensvollskole, start og mål i skolegården.

Start mellom 17:30-18:00, og håper alle er i mål til 19:30. Det blir Emit stemplingsposter på noen av postene, men refleks på alle postene. 
Påmelding helst på Eventor før løpet: https://eventor.orientering.no/Events/Show/12147

Velkommen