NordJysk 2-dagers 13-15 mars 2020

Løpene er avlyste på grunn av Korona smitterisiko.

Mange velger NordJysk 2-dagers som sesongstart. I år går løpene ved Skagen, hvor det er mange overnattingsmuligheter i nærheten av arena. Siden påmeldingskontingenten må være innbetalt innen fristen for at påmeldingene skal være gyldige må vi sette påmeldingsfristen for våre løpere til den 20. februar!

Hjemmesiden til arrangementet finner du her: https://nordjysk2dages.dk/jom3/

Direktelenke til innbydelsen: Innbydelsen

Og viktigste -til påmeldingen. Her må du logge deg inn med din egen bruker, har du ikke det, må du opprette en ny. Var du med i fjor, men har glemt passordet er det knapp for det, så ikke opprett ny bruker, for det blir lett kluss..

Bruk lenken her for å komme til siden for påmelding på Orientering Online som brukes her: OrienteeringOnline

Når du er logget inn og har funnet løpene vil du se de andre i klubben som er påmeldt til nå. Husk å legge til nattsprinten om du blir med på denne, og det samme for fortreningen på fredagen.