begynne
eventor
eventor

Grasrotandelen

Husk å registrere Stavanger Orienteringsklubb som mottaker av din andel når du tipper. Skriv ut strekkoden og ta med neste gang du skal levere lotto eller tippekupongen. Strekkoden laster du ned her: Grasrotandelen

O-kalender

Loading...

Abonner på o-klubb.no via epost

Oppgi din epost-adresse for å motta varsler om nye innlegg via epost. Dette går via wordpress.org så du får bekreftelses e-post på engelsk du må bekrefte.


tTiMe

Fellestrening

 Klubben har i sommerhalvåret  (fra første torsdag etter påske til oktober), fellestreninger hver torsdag fra kl 17.30 i Sørmarka /Universitetsområdet med oppmøte kl 17:30 ved Havhesten Barnehage på østsiden av Oljedirektoratet. Kartlenke med oppmøtepunkt sommertreningene her: Googlekart over oppmøte etc.

På fellestreningene i Sørmarka vil det være O-teknisk trening hver gang, noen ganger er det også felles kvelds, og vi avslutter før sommerferien med felles grilling.

Last ned oppdatert treningsplan for vår 2018 her:  Treningsplan_vår_2018-ver-1.0.pdf. Se ellers SO kalender nedenfor.

Vinterhalvåret har vi de siste årene fått låne gymsalen på Tjensvoll skole kl 18-19.00 hvor det blir o-teninsk trening inne og løpetrening ute. Innetreningene vil legges opp slik at alle vil ha utytte av disse,med både treining i o-teknikk,spenst,styrke og fart.

Det er bare å møte opp for alle som vil være med.

Vi har flere med treneropplæring som kan hjelpe nye medlemmer i gang, du kan begynne hele året uten ventelister eller obligatoriske kurs!

Velkommen!

Under er kalender hvor vi vil legge inn alle treningene og andre SO aktiviteter.—-

Kartet under viser 3000m løypen som har vært brukt de tidligere vintrer på Lassa. Denne skal løpes 2 runder for 3000m:(Klikk på kartet for å få opp full størrelse)

De som ikke var med sist anbefales å ta en runde selv. Har du GPS eller stoppeklokke kan du ta mellomtider pr 500m som vi gjør med brikker. Send over tider om du vil legges inn i listen med alle.