begynne
eventor
eventor

Grasrotandelen

Husk å registrere Stavanger Orienteringsklubb som mottaker av din andel når du tipper. Skriv ut strekkoden og ta med neste gang du skal levere lotto eller tippekupongen. Strekkoden laster du ned her: Grasrotandelen

O-kalender

Loading...

Abonner på o-klubb.no via epost

Oppgi din epost-adresse for å motta varsler om nye innlegg via epost. Dette går via wordpress.org så du får bekreftelses e-post på engelsk du må bekrefte.


tTiMe

Fellestreninger

Fellestrening

Klubbtreninger

Første fellestrening etter sommerferien blir torsdag 17. august kl 17:30 ved Havhesten barnehage.

Velkommen!

Under er kalender hvor vi vil legge inn alle treningene og andre SO aktiviteter.Klubben har i sommerhalvåret fellestreninger hver torsdag fra kl 17.30 i Sørmarka /Universitetsområdet med oppmøte kl 17:30 ved de overbygde sykkelskurene ved sør-østsiden av Oljedirektoratet (oppe ved barnehagen). Kartlenke med oppmøtepunkt sommertreningene her: Googlekart over oppmøte etc.

På treningene i Sørmarka vil det være O-teknisk trening hver gang.

Det vil være registrering av oppmøte og torsdagtreninger vil telle med for deltakerpremiering for alle opp til junioralder.
Vinterhalvåret har vi også for vinteren 2015-16 fått låne gymsalen på Kampen skole kl 18-19.00 hvor det blir o-teninsk trening inne og om været er bra kanskje litt ute. Innetreningene vil legges opp slik at alle vil ha utytte av disse,med både treining i o-teknikk,spenst,styrke og fart. Etter innetrening er det mulighet for alle å bli med på utetrening fra kl 19.150 med langturer/intervall etc.. Kom gjerne med forslag til opplegg.

—-

Kartet under viser 3000m løypen som har vært brukt de 3 siste vintrene. Denne skal løpes 2 runder for 3000m:(Klikk på kartet for å få opp full størrelse)

De som ikke var med sist anbefales å ta en runde selv. Har du GPS eller stoppeklokke kan du ta mellomtider pr 500m som vi gjør med brikker. Send over tider om du vil legges inn i listen med alle.