Fellestrening

Oppmøtested og tid

All trening i klubbens regi er foreløpig suspendert pga pålagte restriksjoner. Vi kommer tilbake med oppdatert informasjon når vi igjen får drive aktivitet. Se gjerne tips til egentrening på innleggssiden, og har du flere tips suppler gjerne 🙂

Vi starter ‘Sommerhalvåret’ Torsdag 21. mars og fra den dato og utover er  Torsdagstreningene for O-kids, ungdom og voksne i Sørmarka. Oppmøte ved Havhesten Barnehage, bak Oljedirektoratet,  senest kl 1730.

Oppdaterte treningsplaner er lagt ut lenger nede på denne siden. Det anbefales også å bli medlem i facebookgruppa «Stavanger OK medlemmer», der det legges ut info om treninger og annet.

Klubben har i sommerhalvåret fellestreninger hver torsdag kl 17.30 i klubbens terreng (hovesakelig i Sørmarka). I vinterhalvåret (etter høstferien og ca. frem til påske) er oppmøte ved Tjensvoll skole kl 1730. (se kart her Googlekart over oppmøte etc.)
O-kids og  nybegynner:
 • Oppmøte Vinterhalvår:  Tjensvoll skole kl 1730. Treningen foregår både utendørs og innendørs. Husk klær etter vær + innetøy og sko.
 • Oppmøte sommerhalvår: Havhesten Barnehage på østsiden av Oljedirektoratet kl 1730.
 • Se også treningsplan for detaljer og informasjon om løp som O-kids kan delta på
Voksengruppen 
 • I henhold til treningsplan (se kart her Googlekart over oppmøte etc.)
 • Trening er har fokus på  intervall/kondisjon i høst/vinter sesong  + langturer noen søndager
Treningsplaner
Treningsplan Ungdom og voksne (oppdatert 16.10.19): Intervaller SO høst 2019
Treningsplan O-kids: O-kids Vårplan 2019

O-trening for o-kids 9-13 år

Hva skjer i vinter:

 • Trening ute og inne torsdager 17:30 – 19:00, oppmøte ved Tjensvoll Skole.
 • Fokus på lek, fart og orientering ute
 • Du blir god til å løpe og orientere ute og lærer å bruke kart og kompass
 • Passer for både nybegynnere og litt øvet

Utstyr:

 • Kompass, og brikke hvis du har.
 • Joggesko/o-sko og klær etter vær. Ikke kle på for mye. Kanskje du trenger mer klær/tørre sokker og drikke etter treningen.
 • I vintersesongen så trengs enkel hodelykt og refleksvest. (Klubben har hodelykter og refleksvester til utlån, men det er likevel ønskelig at flest mulig har dette selv. Spør oss gjerne om råd i forhold til hodelykt).

Foreldre / de som følger til treningen er velkommen til å trene sammen med ungdom/voksen-gruppa samme tid og sted. Gi beskjed om du vil ha et lynkurs i bruk av kart og kompass.

Treningsavgift er inkludert i SO-medlemskap.

Spørsmål / påmelding: rekruttering@o-klubb.no eller ring Tone Torgersen, telefon 90548461.


O-trening for alle medlemmer

Torsdager 17:30 – 18:30 (18:45), oppmøte og fokusområde i henhold til gjeldende treningsplan. Tilrettelagt for både etablerte og nye utøvere.

Spørsmål: so.sport@o-klubb.no


Vinterhalvåret har vi de siste årene fått låne gymsalen på Tjensvoll skole kl 18-19.00 hvor det blir o-teninsk trening inne og  løpetrening ute. Merk: Treningene starter kl 1730 med en UTE del før vi (o-kids) går inn. Innetreningene vil legges opp slik at alle vil ha utytte av disse,med både trening i o-teknikk,spenst,styrke og fart.

Utetreningene har både kondisjonsøkter, samt orienteringstekniske elementer.

Det er bare å møte opp for alle som vil være med.

Vi har flere med treneropplæring som kan hjelpe nye medlemmer i gang, du kan begynne hele året uten ventelister eller obligatoriske kurs!

Velkommen!

Under er kalender hvor vi vil legge inn alle treningene og andre SO aktiviteter.