begynne
eventor
eventor

Grasrotandelen

Husk å registrere Stavanger Orienteringsklubb som mottaker av din andel når du tipper. Skriv ut strekkoden og ta med neste gang du skal levere lotto eller tippekupongen. Strekkoden laster du ned her: Grasrotandelen

O-kalender

Loading...

Abonner på o-klubb.no via epost

Oppgi din epost-adresse for å motta varsler om nye innlegg via epost. Dette går via wordpress.org så du får bekreftelses e-post på engelsk du må bekrefte.


tTiMe

O-skole

Velkommen til sommer-orienterings-skole!

Stavanger Orienteringsklubb vil 13. – 15. august 2018 ha O-skole for unge mellom 10-13år.

Målet med sommer-Oskolen er at du skal få et morsomt og lærerikt møte med orientering.

På sommer-Oskolen lærer du å bruke kart og kompass, av erfarne og blide instruktører. Vi vektlegger allsidighet, og vil i løpet av dagene ha masse varierte o-leker og kjekke orienteringsløp. SommerOskolen passer for både nybegynnere og for de som driver med orientering.

Hver dag møtes vi ved parkeringsplassen ved Oljedirektoratet kl. 9 og vi avslutter samme plass kl. 15. Du kommer til å oppleve Sørmarka på en ny måte.

På onsdagen avslutter vi dagen med et lite orienteringsløp og grilling. Her er foreldre og søsken hjertelig velkommen. Gi gjerne tilbakemelding om de ønsker å delta!

Deltakeravgift på sommer-O-skolen er kr. 400 for medlemmer og kr. 600 for de som ikke er medlemmer (medlemskap koster 200kr). Søskenmoderasjon reduserer prisen med kr. 100. Inkludert i prisen er frukt og t-skjorte.

Påmeldingsskjema finner du under.

Betaling skjer til kontonummer 7877 06 52153, merk betaling med «O-skole» og navn.

Påmeldingsfrist er 15. juni, siste betalingsfrist er 20. juni.

Utstyr: Treningstøy/-sko som passer for uteaktivitet, uansett vær. Liten sekk der du har med drikkeflaske, matpakke og tøyskift.

Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med Elisabeth på e-post ecorke@lyse.net eller telefon 988 21 386.

Påmelding:
Påmeldingsfristen er dessverre ute for i år, men etternølere kan gjerne høre med Elisabeth om det alikevel kan være mulig å bli med.

Har du meldt deg på og ikke fått
bekreftelse legg inn påmeldingen på nytt eller ta kontakt på e-post stavanger@o-klubb.no