Mandagstreninger

14. desember, 21. desember og 4. januar: Vi har ikke tilgang til gymsal på Madlavoll skole. Flytter derfor oppmøte til parkeringsplassen ved Ullandhaugtårnet kl 17.00! En time løpetrening, ingen felles styrke.

Ukentlig trening for ungdom/voksne fra 13 år. 11-12 år i følge med voksen.

Vi møtes ved Madlavoll skole kl 17:00 ferdig skiftet klar for løping. Vi løper intervall i Sørmarka, ca 1 time. Deretter går vi inn i gymsalen på skolen for sirkeltrening styrke + uttøying ca 1 time. Ta gjerne med inneklær/sko for et raskt skifte i det vi går inn.

Intervallene kjører vi på tid, ikke distanse (alle løper like lenge, ikke nødvendigvis like langt) slik at alle kan bli med uansett dagsform. Det blir variasjon fra uke til uke med kort / lang / bakke-intervall. Vi løper på så mykt og variert underlag vi kan ut fra hva dagslyset tillater.

Treningen er i samarbeid med Stavanger Skiklubb så deres ungdom er også invitert, og vi er heldig å få bruke gymsal de disponerer. Vi satser på det blir en god treningsgjeng. Velkommen!

Les mer på fellestreingssiden: http://www.o-klubb.no/?page_id=3649113

Trenere blir Tone og Harald.
Spørsmål? Ta kontakt på so.sport@o-klubb.no eller telefon 90548461