Treningsløyper på Alsvik

Vi har lagt ut 4 løyper samt en postplukk på Alsvik, som løpstilbud siden bedriftsløpet vårt 19. mai på Kvernevik måtte avlyses.

Løypene ligger ute i UsynligO (https://usynligo.no) slik at du kan få tips om avstand til post og retning på mobilen. Så dersom du velger du en vanskeligere løype enn du ellers ville gjort kan få hjelp til å finne postene undervis. Terrenget i området rundt natursenteret er noe åpnere enn kartet angir da det er ryddet og tynnet endel i skogen. Løpbarheten varierer fra flatt lettløpt tyngre kuperte og steinete partier.

Løypene er markert med vanlige postskjermer fram til 26. mai. Anbefaler alle å ta med mobil og ta tiden i UsynligO appen.

Løypene er også lagt inn som treningsløp i Eventor med knyting til Livelox, så du kan også løpe med denne «appen». https://eventor.orientering.no/Events/Show/14948, Løper du en av løypene så meld deg gjerne på her så ser vi noenlunde hvor mange som blir med.

Løpskartene kan lastes ned i UsynligO eller direkte her: Ekstra-Lang.pdf, Lang.pdf, Mellom.pdf, Kort-Trim.pdf, Postplukk.pdf og printes i A4 for målestokk 1:7500.

Løpere fra andre klubber kan gjerne Vippse 30kr til #16652 om de bruker opplegget.